013 - 88 99 315
terug naar overzicht

Kenmerken

1973
610
140
550
7
€ 459.000,-  kosten koper
Unieke kans!
Prev Next

Ecliptica 82 - Loon op Zand

Unieke kans!

Royale twee-onder-een kapwoning met garage en een perceel van ruim 600 mē op een uitstekende locatie.

Indeling

Een ruime oprit met plaats voor meerdere auto's. Een grote voortuin en een diepe achtertuin (zonder achterburen) met veel privacy. De woning is uitstekend onderhouden. Er zijn 4 ruime slaapkamers en een mogelijkheid voor een vijfde slaapkamer op de tweede verdieping. Tevens is er een extra kantoorruimte aan de achterzijde.

Begane grond
Een hal met garderobe en toilet en de trap naar de eerste verdieping. Een ruime en sfeervolle living met als middelpunt de gezellige haard. De living heeft een prachtige vloer van Noorse leisteen. Gezellige open keuken voorzien van diverse apparatuur. Werkkamer met toegang tot de garage. Aan de achterzijde een extra kantoorruimte/werkkamer met zicht op de tuin.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping 4 ruime slaapkamers, badkamer en de vaste trap naar de tweede verdieping. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een balkon. Een smaakvolle en luxe badkamer die in 2015 is geplaatst.

Tweede verdieping
Bereikbaar via een vaste trap. Hier de mogelijkheid voor een extra slaap- of werkkamer.

Tuin
Een prachtige diepe achtertuin van een XL formaat dat je niet dagelijks tegenkomt. Er is een beregeningsinstallatie aanwezig. Tevens is er een achterom die ook per auto bereikbaar is. Het gezellige overdekte terras met een prachtig zicht op de tuin is de tweede huiskamer.

Ligging
Op een zeer goede locatie gelegen aan de rand van het dorp en op loopafstand van het centrum en van de Loonse en Drunense duinen; de achtertuin van het mooie Loon op Zand.

deel deze woning

neem contact op

Van Lith Makelaardij
Bredaseweg 138
5038 NJ Tilburg


T 013 - 88 99 315
E info@vanlithmakelaardij.nl